آموزش Undo و Redo و لغو عملیات در فتوشاپ

آموزش Undo و Redo و لغو عملیات در فتوشاپ ، آموزش لغو اعمال انجام شده ،  برگرداندن تصویر به حالت نخست ، برگرداندن قسمتی از تصویر و غیره.

در این قسمت به بررسی 3 تا از دستور های مهم مدیریت حافظه و تنظیمات فتوشاپ می پردازیم. این دستور ها به شما کمک خواهد کرد تا از فضای حافظه استفاده ی بهینه کرده  و کارایی برنامه را افزایش دهید.

لغو اعمال انجام شده

فتوشاپ برای لغو اعمال انجام شده راه های گوناگونی در اختیار طراح قرار می دهد که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم:

دستورهای Undo و Redo

در این بخش از آموزش فتوشاپ cc از تاپ سایت 98 به سراغ دستورهای Undo و Redo می رویم.

Undo/Redo (برگشت به مراحل قبل / انجام مجدد مراحل لغو شده) کردن در برنامه فتوشاپ شاید کاربردی ترین و حیاتی ترین ابزار باشد. 

این دستور باعث می شود تا بتوانید آخرین عمل انجام شده را نادیده گرفته و یا از دوباره آن را انجام دهید. شما می توانید از روش های زیر Undo/Redo را انجام دهید:

  1. با اجرای دستور Edit => Undo/Redo
  2. استفاده از کلید ترکیبی Ctrl + Z  (برای بازگشت به یک مرحله عقب تر) و یا Ctrl + Alt + Z (برای چند مرحله به عقب برگشتن)

(می توان این کار را با کلیک بر روی یکی از دو  عمل آخر در پانل History نیز انجام داد)

برگرداندن تصویر به حالت نخست

حال به سراغ برگرداندن تصویر به حالت نخست می رویم.

گاهی به دلیل به هم ریختگی سند لازم است فایل در حال کار را بدون ذخیره کردن بسته و دوباره آن را باز کنید.

به بیان دیگر، نیاز دارید تا فایل گرافیکی موجود در دیسک سخت را جایگزین کنونی کرده و آخرین حالت ذخیره شده را بر گردانید. برای ان کار به شکل زیر عمل کنید:

  1. فایل درحال ویرایش را انتخاب کنید.
  2. دستور File => Revert را اجرا کرده و یا کلید میانبر F12 را  فشار دهید. توجه کنید که دستور Revert در پانل History ثبت شده و قابل بازگرداندن با  دستور Edit => Undo یا کلید ترکیبی Ctrl + Z خواهد بود.

برگرداندن قسمتی از تصویر

گاهی لازم است بخشی از تصویر را به حالت نخست برگردانید. برای برگرداندن قسمتی از تصویر در فتوشاپ ، یکی از کار های زیر را انجام دهید:

  1. با استفاده از ابزار  History Brush Tool، بر روی تصویر نقاشی کنید. این ابزار، برای بر گرداندن تصویر از مرحله ی انتخاب شده در پانل History استفاده می کند.
  2. ابزار Eraser Tools  را انتخاب کرده و در منوی Options، گزینه ی Erase To History را تیک بزنید. سپس روی محل مورد نظر درگ کنید.
  3. محل مورد نظر را انتخاب کرده و دستور Edit => File را اجرا کنید . سپس، در بخش User، گزینه ی History را انتخاب کرده و دکمه ی OK را فشار دهید.

لغو عملیات در حال انجام

در فتوشاپ، برای لغو عملیات درحال انجام در فتوشاپ یکی از کار های زیر را انجام دهید:

  1. دکمه ی Esc را فشار دهید.
  2. هنگام استفاده از ابزار ها و دستوراتی مانند Free Transform و  Crop دکمه ی جدیدی در نوار Options آشکار می شود که با فشردن آن می توانید تنظیمات انجام شده را در حین کار لغو کنیم. پس از اعمال دستور، این دکمه حذف خواهد شد؛ برای لغو عمل انجام شده از کلید میانبر Ctrl + Z استفاده کنید.
  3. نوار Progress، میزان پیشرفت کار در حین انجام عملیات طولانی را نشان می دهد. در این صورت ، با فشردن دکمه ی Cancel می توانید عملیات را قطع کنید.

آموزش Undo و Redo در فتوشاپ

منبع : تاپ سایت 98 نویسنده : محمد هاشمی طالب بیگی تاریخ : 2019-04-15 12:46:18 تگ :
تاپ سایت 98 تاپ سایت 98 تاپ سایت 98